Haluttu opiskelupaikka

Jyväskylän yliopisto tarjoaa opiskelumahdollisuuksia lähes sadassa eri oppiaineessa kuudessa tiedekunnassa.


Monitieteisestä yliopistostamme löydät halutut opiskelualat: humanistinen, kauppatieteellinen, luonnontieteellinen, IT, yhteiskuntatieteellinen, kasvatustieteellinen ja psykologia. Meillä on myös Suomen ainoa liikuntatieteellinen tiedekunta.

Jyväskylän yliopisto on kansainvälisesti merkittävä koulutuksen asiantuntija ja Suomen johtava opettajankouluttaja. Yliopistostamme valmistuu luokanopettajia, erityisopettajia, lastentarhanopettajia ja aineenopettajia.

Jyväskylän yliopistossa on liki 15 000 opiskelijaa. Jyväskylä on todellinen opiskelijakaupunki. 138 000 asukkaan kaupungissamme on kaikkiaan yli 45 000 opiskelijaa. Yliopistossa tapaat opiskelijoita ja opettajia joka puolelta maailmaa.

Jyväskylän yliopisto tekee yhteistyötä useiden oppilaitosten kanssa ja tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja opiskeluun esimerkiksi muissa yliopistossa tai yliopistoverkostoissa. Suomalainen musiikkikampus yhdistää jyväskyläläiset musiikkioppilaitokset toimivaksi kokonaisuudeksi.

http://opiskelu.jyu.fi Lisätietoa koulutustarjonnasta, erilaisista opiskelumahdollisuuksista, opiskelemaan hakemisesta ja opiskelijan elämästä.

Laatuhemmot

Kansainväliset kumppanit
Kansainväliset kumppanit

Kansainvälisyys

Jyväskylän yliopisto on kansainvälinen yhteisö. Kampuksillamme tapaat vuosittain yli tuhat ulkomaista vaihto- ja tutkinto-opiskelijaa. Myös kansainväliset kesäkoulut ja talvikoulut tuovat koti- ja ulkomaiset opiskelijat yhteen.

Yliopistolla on satoja vaihtokumppaneita eri puolilla maailmaa Kiinasta Chileen ja Venäjältä Kanadaan. Kaikki halukkaat pääsevät opiskelijavaihtoon ulkomaille. Noin 350 opiskelijaa lukuvuodessa suorittaa osan opinnoistaan ulkomaisessa yhteistyökorkeakoulussa.


Korkeakoululiikunta

Jyväskylän korkeakoululiikunta tarjoaa opiskelijoille huikean valikoiman liikuntapalveluja, kuten edullisia tai ilmaisia ohjattuja tunteja ja kursseja sekä harjoitusvuoroja. Myös liikuntatieteellinen tiedekunta näkyy kampuksen arjessa.

www.korkeakoululiikunta.fi

Student Life -yliopisto

Opiskelijalle opiskelu on elämää ja elämä opiskelua. Yliopiston ainutlaatuinen Student Life -toimintamalli tukee opiskelijan elämää sen kaikilla osa-alueilla. Hyvinvointi, oppimisympäristöjen kehittäminen sekä ohjaus- ja tukipalvelujen esteettömyys edistävät opinnoissa onnistumista. Student Life toimii yhteistyössä yliopistopalveluiden, opettajien, tutkijoiden ja opiskelijoiden sekä yliopiston sidosryhmien kanssa.

www.jyu.fi/studentlife

Student Life